Pridefesten 2017

VÄLKOMNA till den officiella Pridefesten 2017!

Den 30/9 smäller det, och årets fest börjar på Rex!
Festa i Prides namn med andra grymma hbtqi+personer, lyssna på fantastiska framträdanden, dansa till grymma DJ:s och ha riktigt kul helt enkelt!

Länk till facebook-event: https://goo.gl/M9PBg2

————————–
PLATS: Rex
TID: 22-02
ÅLDERSGRÄNS: Året en fyller 20
BILJETTER: Inget förköp. Biljetter köpes i dörr.
PRIS: 150kr
————————–—–

Mer info om artister/DJs kommer snart!

Uppträdanden:

MAXIDA MÄRAK 
Det finns många lager av Maxida Märak; artist, musikproducent, skådespelare och människorättsaktivist. Endast 27 år gammal har hon redan en mångfacetterad bakgrund där hon bland annat skrivit musik och medverkat i Dramten-föreställningen Den e vi, Martina Haags film Glada hälsningar från Missångerträsk och Sveriges Radios radioteater Dagbok från Gallok. Förra sommaren fick svenska folket lära känna hennes historia i Sommar i P1. Hösten 2016 släpptes debut EP:n “1” och Maxida var huvudrollsinnehavare i SVT-serien Midnattssol (skaparna bakom Bron).

Den förenande tråden genom allt hon har tagit för sig är stoltheten över det samiska ursprunget. I hennes musikskapande blandar Maxida Märak elektroniskt med jojk och rap, där hon integrerar Sápmis och Sveriges popkulturer på ett unikt sätt.
Med EPn 1 fortsätter Maxida Märak att leverera nyskapande hiphop. Första singeln ”Äter upp dig” är rå och svettig och som gjord för dansgolvet. I ”Möts vid rondellen” tar Maxida Märak med lyssnaren till baksidan av glesbygden, småstäderna, byn och alla de glömda platserna. Till platser där okunskap inte är komiskt när det kommer till kritan, den är snarare livsfarlig.

Vi ses!