Fel med gästlistan till pridefesten

Tack för årets pride! Tack alla föreläsare, filmmakare, konstnärer, besökare, volontärer och så vidare, tack för att vi tillsammans skapar något bra.
 
Igår var det dags för pridefesten. Det var många där, och en lyckad fest på många sätt, men tyvärr måste vi meddela att ett okänt antal personer fick vända i dörren eller betala inträde eftersom deras namn inte var uppskrivna på vår lista. Vi kan inte be om ursäkt nog mycket för det, det är självklart inte okej.
 
Vi ska försöka lista ut hur det kunde bli så, och i framtiden kanske vi behöver ändra några rutiner. Eller så var det något missförstånd mellan oss, vi vet inte än! Det enda vi vet är att vi är ledsna för att det blev som det blev, och ni som betalat inträde trots att ni inte skulle ha gjort det: maila umepride@gmail.com så får ni pengarna tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *