Everything Remains

I år samarbetar vi med norrlandsoperan. Norrlandsoperan bjuder in till en dansföreställning som handlar om den egna kroppen som material – biografi och form. Föreställningen börjar med en naken kropp är exponerad på en vit matta i ett mörkt rum. Sakta börjar kroppen röra sig och med långsamma gester bjuder den in publiken att möta dess historia. En personlig berättelse om fysisk förändring av kön, om genus om kroppens begränsningar.

Speldatum:  22 september, i Black Box NorrlandsOperan.

Tid: kl. 19.00, ca 50 minuter + efterföljande samtal.

På vår fb sida finns ett evenemang där en kan köpa rabatterade biljetter. Så vad väntar ni på? Gå in på umepride:s hemsida och gå till evenemang. Gå vidare till detta evenemang och ta del av denna dansföreställning. Genom att klicka på länken i eventet får en billigare biljetter 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *