Ändringar i programmet

Nu är vi igång!

Som det lätt blir är det några punkter i programmet som har ändrats. Tyvärr har föreläsningen om intersex blivit inställd på grund av sjukdom. Desto roligare är det att få presentera några nya punkter som händer under fredag den 29 september (imorgon):

Mitt i Allt – podcast
Alla människor har en story som är värd att berättas och som
andra kan lära sig något av. I samband med Pride 2017 har vi
gjort en Pride-special där tre personer delar tankar kring
HBTQ-frågor i kyrkan. Lyssna gärna på detta och alla andra
avsnitt via iTunes eller valfri podcast-app.
Arrangör: Svenska Kyrkan i Umeå
Släpps ca 09.00


Kreativ workshop om aktivism
Är du också trött på normer som säger att alla ska vara heterosexuella eller cis? Vill du arrangera en biovisning, men vet inte hur en söker pengar? Eller funderar du på hur en startar bokcirklar för hbtq-ungdomar? Kom då till RFSL Ungdoms kreativa workshop om aktivism på Hamnmagasinet! Vi kommer prata om personliga drivkrafter, olika sätt en kan vara aktivist på och vilka organisationer som en kan samarbeta med. Du får också tid och hjälp att planera en aktivistisk handling, vilket kan vara allt från manifestationer och insändare till normkritiska bingokvällar och konserter. Denna workshop är öppen för dig som är upp till 26 år gammal.
Tid: Fredag 16-18, Hamnmagasinet, tomrummet


Hbtq och Uganda
Kalyango Eddy, en homosexuell aktivist från Uganda berätta om hur situationen för hbtq-personer ser ut i Uganda just nu.
Tid: Fredag 16.15-17.15, Folkets hus, Nanna

 

Visst ses vi under umepride allihop? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *