Förberedelserna för Umeå Pride 2017 är igång!

Först av allt vill jag presentera mig. Jag heter Anna Valverius, projektledare för årets Umeå Pride 😀

Jag ser fram emot att leda arbetat med årets Umeå Pride och brinner för alla människors lika värde och värdighet. Jag hoppas lära mig massor under denna resas gång och ska göra allt jag kan för att detta ska bli så stort och bra som det bara kan bli. Lite kort om mig: När jag inte arbetar med Pride eller arbetar med ungdomar som fritidsledare, sexualupplysare eller på fritidsgårdar håller jag på med musik, njuter av naturen eller umgås med nära och kära. Favoritfärg? Regnbåge såklart! Övriga intressen: arrangera överraskningar för nära och kära, gärna efter tema (exempel på detta; enhörningar, utebowling och kosläpp/vårtraditioner)

Låt oss tillsammans göra detta till en sommar och sensommar i kärlekens, respektens och öppenhetens tecken!

Som tidigare år behöver Umeå Pride hjälp av volontärer för att ro detta i hamn. Vi kommer behöva hjälp i slutet av juli, några tillfällen i augusti/september och självklart under själva festivalen. I nuläget är det som ligger närmast affischering! Vill du hjälpa oss som volontär? Känner du någon som du tror kan vilja? SPRID DETTA, låt oss göra att Umeå Pride syns!

Vill du vara volontär?
Skicka ett mail till mig; anna.umepride@gmail.com
Märk mailet med titeln volontär.
Vet du att du vill hjälpa till med affischering skriv det i titeln exempelvis ”volontär, affischering”

Inför första affischeringen kommer det anordnas ett kortare möte med fika och då kommer affischerna som ska tapetsera vår stad delas ut! Det är helt ok att dyka upp där och då utan att ha skickat ett mail, men att maila snarast om att delta som volontär uppskattas mycket

Har du idéer inför Umeå Pride 2017? Vill du bidra med en programpunkt eller har tips på en punkt du verkligen vill ha med? Tveka inte att höra av dig till oss! Nu finns det två mailadresser att välja på; umepride@gmail.com eller anna.umeapride@umea.com.

Exempel på en programpunkt kan vara en person med en gripande historia, föreläsare eller någon typ av underhållning.

Mycket kärlek till er allihop; NU KÖR VI! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *