Nu är nästa steg i förberedelserna alldeles runt hörnet; första volontärmötet!

Queerförvaltningen bjuder på fika och informerar om vad vi skulle uppskatta hjälp kring. I huvudsak handlar det om tre olika tillfällen. Första tillfället är första affischeringsrundan som går av stapel i början av augusti. Andra tillfället att peppa studenter på välkomstmässan den 7 september. Tredje tillfället är att vara publikvärd, artistvärd, roddare och dylikt under själva pridefestivalen den 29 september till 1 oktober. Under mötet bjuder vi som sagt på fika, om en sen väljer att vara volontärer kommer vi visa vår uppskattning på även andra sätt. För att förtydliga: Det är helt ok att komma på mötet och sen inte välja att vara volontär på grund av diverse orsaker, det är inte ett bindande möte.

Jag hoppas att många dyker upp och att många är lika taggade som jag. Detta är viktigt så låt oss med gemensamma krafter göra ume pride till något stort och bra!

Lokal är lite oklart i nuläget men jag återkommer så fort jag vet säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *